Gambar letusan gunung berapi Puyehue-Cordon Caulle ini kelihatan seperti menggunakan kesan khas santai
Gambar letusan gunung berapi Puyehue-Cordon Caulle ini kelihatan seperti menggunakan kesan khas
Ini adalah gambar lain yang sempat dirakam oleh jurugambar professional. Cantik kan? Tapi ...
Tempat menarik yang wajib anda lawati di Vienna Austria travel
Tempat menarik yang wajib anda lawati di Vienna Austria
Hari ni aku nak kongsi tempat-tempat menarik di Vienna atau Wien dalam bahasa Jerman. Kala...
Sekiranya anda ke Korea, Anda patut pergi ke 'The Garden of Morning Calm' travel
Sekiranya anda ke Korea, Anda patut pergi ke 'The Garden of Morning Calm'
Mungkin tidak ramai tahu mengenai tempat bernama ‘The Garden of Morning Calm’ di Korea...
Selalu makan sarapan pagi boleh membuatkan anda 'Genius' kesihatan
Selalu makan sarapan pagi boleh membuatkan anda 'Genius'
Sangat menjadi kebiasaan bagi kita, rakyat Malaysia terutamanya, mengabaikan pengambilan s...
Fakta dan Mitos tentang garam yang perlu anda tahu kesihatan
Fakta dan Mitos tentang garam yang perlu anda tahu
"Jangan makan garam banyak sangat, nanti darah tinggi". Terlalu kerap kita mendengar ungka...
5 sayuran yang mengandungi kandungan protein yang tinggi kesihatan
5 sayuran yang mengandungi kandungan protein yang tinggi
Bila disebut perkataan "PROTEIN", secara tak langsung otak anda akan berfirkir tentang aya...
Jangan sesekali berlapar jika mahu turunkan berat badan kesihatan
Jangan sesekali berlapar jika mahu turunkan berat badan
Artikel ini agak teknikal, dan perlukan fokus yang tinggi untuk faham. Jika matlamat anda ...
Betul ke 5 item fesyen ini boleh mendatangkan kesan buruk pada wanita? kesihatan
Betul ke 5 item fesyen ini boleh mendatangkan kesan buruk pada wanita?
BCA mendakwa skinny jeans boleh membataskan pergerakan di bahagian lutut dan pinggul. Apab...
Kerap bersenam tetapi berat dan lemak masih sama? Anda mungkin tersalah bersenam! kesihatan
Kerap bersenam tetapi berat dan lemak masih sama? Anda mungkin tersalah bersenam!
Jika kita pergi ke tasik atau taman rekreasi, kita seringkali ternampak ramai orang bersen...
Percaya tak, Steve Jobs tak bagi anak dia main iPad? parenting
Percaya tak, Steve Jobs tak bagi anak dia main iPad?
Kejayaan produk Apple seperti iPod, iPad dan iPhone membuatkan nama Steve Jobs menjadi seb...
10 mesin layan diri yang hanya terdapat di Jepun santai
10 mesin layan diri yang hanya terdapat di Jepun
Negara Jepun mempunyai mesin layan diri yang sangat banyak iaitu 5.52 juta di seluruh nega...
5 punca lambakan vending machine dalam masyarakat Jepun inspirasi
5 punca lambakan vending machine dalam masyarakat Jepun
Sekiranya anda ke Jepun, anda akan nampak mesin layan diri yang menjual pelbagai benda di ...
5 perkara yang anda boleh upah hacker untuk godamkan teknologi
5 perkara yang anda boleh upah hacker untuk godamkan
Dah nama pun menceroboh, maka mestilah salah dari segi undang-undang. Walaupun perbuatan m...
Tips Dari Kevin Mitnick Untuk Melayari Laman Web Dengan Selamat teknologi
Tips Dari Kevin Mitnick Untuk Melayari Laman Web Dengan Selamat
Sebelum ini, ramai orang menyarankan penggunaan browser Tor untuk menyembunyikan identiti ...
Amerika 'kitar semula' pusat membeli-belah untuk dijadikan apartment inspirasi
Amerika 'kitar semula' pusat membeli-belah untuk dijadikan apartment
Pusat membeli-belah Arcade Providence yang terletak di Rhode Island merupakan shopping mal...




Hakcipta iluminasi.com (2017)