Oleh pada 03 Apr 2023 kategori

Kehadiran Amy Jo Johnson dan Jason Davis Frank dalam pembikinan semula Mighty Morphin Power Rangers yang akan datang memang sudah pasti ditunggu-tunggu oleh peminat-peminat.

Walaupun begitu, kehadiran aktor Pink Rangers yang diminati ramai masih menjadi tanda tanya, dan banyak pihak mengambil berat tentang perkara ini.

Baru-baru ini, Amy Jo Johnson muncul memberikan penjelasan tentang ketiadaannya dalam pembikinan semula siri Power Rangers Reunion ini. Dalam satu postingnya di Twitter, beliau menulis bahawa spekulasi yang mengatakan beliau tidak menyertai kerana terlibat dengan masalah wang adalah tidak benar.

Sebaliknya, beliau merasakan beliau sudah tidak sesuai memakai spandex ketat pada usia 50-an dan tidak dapat pergi ke lokasi pengambaran di New Zealand selama sebulan.

Beliau juga mengingatkan peminat bahawa beliau dan JDF (Jason David Frank) memilih untuk tidak hadir atas alasan tersendiri, dan filem itu telah dihasilkan sebelum kematian JDF (watak Tommy dalam Power Rangers).

power rangers movie terbaru once and always

Sebenarnya, Amy Jo Johnson sebelum ini telah memberi jawapan tentang ketiadaannya dalam pembikinan semula ini pada bulan Januari, di mana beliau menyatakan bahawa beliau tidak menolak tawaran, tetapi cuma memberikan ketidakpastian untuk turut serta.

Meskipun beliau tidak akan hadir dalam pembikinan semula ini, beliau tetap memberikan sokongan penuh kepada rakan-rakannya yang hadir, termasuk David Yost dan Walter Jones.

Mighty Morphin Power Rangers: Once and Always akan menampilkan kisah tentang tiga orang Power Rangers yang menghadapi ancaman dari masa lalu.

Dalam keadaan krisis global, mereka sekali lagi dipanggil untuk menjadi hero yang dunia perlukan. Filem ini akan ditayangkan di Netflix pada 19 April 2023.

Ketiadaan Amy Jo Johnson dan Jason Davis Frank di pembikinan semula ini mungkin akan memberi kesan kepada peminat-peminat. Namun, ramai juga peminat yang mendukung keputusan mereka dan menganggap bahawa kedua-duanya tidak perlu memberikan penjelasan apapun mengenai kehadiran mereka.

Kehadiran mereka di siri dan filem yang bertahun dulu sudah cukup untuk menjadi warisan yang dihargai oleh peminat-peminat Power Rangers.

17072ee0 ca3b 4142 856f d4d536235a73

"Agak-agak lah nak pakai baju kostum ketat. Malu kat anak saya" tempelak Amy Jo Johnson.
Hakcipta iluminasi.com (2017)