Kredit foto: hanasuva.com 

Nama usahawan kosmetik Nur Sajat tidak perlu diperkenalkan lagi. Dengan pelbagai kontroversi dan isu yang melandanya sedikit sebanyak memberikan publisiti yang meluas kepada dirinya.

Namun pasti ramai yang belum sedar tentang adik perempuan kepada Sajat iaitu Mustika meskipun wanita itu sudah mula mencuri perhatian ramai.

Mana taknya, Mustika kini sudah memperoleh 15,000 pengikut di laman Instagram membuktikan pengaruhnya juga bukan calang-calang.

Sekali imbas, wajahnya tak ubah seperti selebriti antarabangsa, Kim Kardashian. Tak kurang ada juga yang menyamakannya dengan wajah aktres tempatan, Irma Hasmie.

Bagaimanapun Mustika telahpun mendirikan rumah tangga dengan seorang jurulatih gimnasium, Muhammad Irfan Steve Abdullah dan mempunyai seorang anak perempuan.

Memiliki perhubungan akrab dengan Sajat, Mustika turut mempunyai bakat dalam bidang nyanyian dan pernah merakamkan beberapa buah lagu menerusi aplikasi Smule.

Malah, Mustika juga adalah bekas vokalis kepada sebuah band yang kini telahpun berpecah.

Dalam bidang lakonan, Mustika pernah membintangi drama Tundukkan Playboy Itu dan digandingkan bersama beberapa aktor popular seperti Alif Satar dan Hafidz Roshdi.

Tanpa membuang masa jom kita saksikan foto-foto jelita wajah Mustika yang pasti membuatkan jejaka-jejaka di luar sana terliur dibuatnya. 

foto foto dan profil mengejutkan mustika adik nur sajat sejelita kim kardashian 2

foto foto dan profil mengejutkan mustika adik nur sajat sejelita kim kardashian 3

foto foto dan profil mengejutkan mustika adik nur sajat sejelita kim kardashian 4

foto foto dan profil mengejutkan mustika adik nur sajat sejelita kim kardashian 5

foto foto dan profil mengejutkan mustika adik nur sajat sejelita kim kardashian 6

foto foto dan profil mengejutkan mustika adik nur sajat sejelita kim kardashian 7

foto foto dan profil mengejutkan mustika adik nur sajat sejelita kim kardashian 8

Kredit foto: beritamemey.blogspot.my
Hakcipta iluminasi.com (2017)