Oleh pada 22 Apr 2017 kategori

nur sajat dedah kisah bekas kekasih 1

Kredit foto: Instagram Nur Sajat

Siapa yang tidak kenal dengan pengasas kosmetik sensasi, Nur Sajat yang sebelum ini pernah mencetuskan kontroversi kerana isu status jantinanya

Sungguhpun sering diasak dengan pelbagai spekulasi, Sajat dilihat seperti tidak ambil kisah, malah lebih selesa berdiam diri daripada berperang dengan dakwaan-dakwaan yang tidak berasas. 

Namun baru-baru ini namanya sekali lagi menjadi tumpuan apabila muncul dengan satu kiriman terbaru di laman Instagram. 

Menerusi kiriman tersebut, Sajat meluahkan isi hatinya yang berang dengan kekasih lama. Sajat memberi amaran bahawa tiada lagi peluang kedua akan diberikannya kepada lelaki tersebut gara-gara kesilapan yang dilakukan hingga dirinya ditinggalkan. 

Walaupun tidak diketahui sama ada kisah tersebut adalah benar ataupun rekaan semata-mata, namun luahan tersebut berjaya mencuri perhatian ramai terutamanya kaum wanita yang pernah terjebak dalam pengalaman yang sama. 

Para wanita dilihat berkongsi pendapat mereka di ruangan komen lalu menyemarakkan lagi kehangatan perkongsian tersebut. 

Ini luahan penuh Sajat menerusi kapsyennya: 

nur sajat dedah kisah bekas kekasih 2

Kredit foto: Instagram Nur Sajat

Perempuan kalau dah sayang seseorang lelaki ini, memang kita Akan sayang Dan Setia dengan teman nya..kadang2 apa yang teman kita([email protected]) cakap,semua kita percaya bulat2Sebab kita tahu dia adalah mr right kita!!!!Tapi dah mr right tu,di situ jugak sesetengah teman kita([email protected]) curang dengan kita…Bila kita Tanya,dia kata`ini kawan lama I,ini client I,ini sedara i Dan macam macam alasan lagi lah’Kita yang banggang ini,percaya lah bulat2…sebab apa,nanti Tanya lebih kena penyepak lah pulak kan…tapi Tak Tanya,jadi geram…muka kita yang monyok Tak tentu pasal!!!mana Tak nya,msg yang perempuan tu bagi pulak,seolah oleh msg berbunyi nak menggatal Dan berbunyi musykil!!!kita Perempuan kan!!!isting kita kuat yang menyatakan dia CURANG!!!!Ko pantang tengok Perempuan cantik sikit Dari aku,ko dah berpaling tadah dengan aku!!! Ko kejam lah!!! Klu ko nak tengok aku cantik Sentiasa,ko SPEDO LAH aku,bagi aku buat treatment kecantikan,bagi aku product yang bagus untuk muka aku..seperti sabun pink2 Jangan mengata,set lengkap jangan mengata skincare,serum Jangan mengata Dan BB cushion pink pink…ini tidak,ko dok puji2 PEREMPUAN lain ,yang baru ko kenal 2 atau 3 hari tu!!! ko ini memang Jantan S**L LAH!!!!ko ingat Perempuan yang baru ko kenal tu,kentut dia Tak busuk ker?? Benda semua sama jer kot !!!ko yang tamak!!! Nak yang cantik jer,nak body meletop,nak yang putih jer!! Bila aku minta belanja,ko kata kat aku`ko TERIMA aku seandainya,nak cantik2 sangat ini,nak tunjuk kat sapa’….ayat ko,buat aku rasa,selamat dengan ko..aku rasa ko lah mr right aku!!!tapi itu semua ayat2 cover line!!!! Takpe takpe!!!!ini aku dah pakai Product sajat,lepas ini ko nak payah balik dengan aku…memang Tak lah…aku cun ker,aku dah kerengga ker…ko nak buat2 miss call ker,ko nak msg ker,ko Tunggu depan rumah aku ker…memang aku Tak layan lah..,Jijik punya manusia…Tak kena kenang budi!!! Apa apa pun…aku dah move on!!!yang penting jangan mengata aku kalau terlebih cun Dari perempuan yang baru ko Kenal tu…apa apa pun…harap ko berubah sifat ko…jangan cepat nampak yang indah,tapi ko lupakan yang susah senang dengan ko ketika ko berada di bawah….Sekian TERIMA KASIH!!!! 

nur sajat dedah kisah bekas kekasih 3

Kredit foto: Instagram Nur Sajat 


tags : , , , , , , , , ,

web counter



Hakcipta iluminasi.com (2017)