Penangan kemelut rumah tangga yang dihadapi Syamsul Yusof, rata-rata netizen kini tertumpu kepada isteri baharunya, Ira Kazar. Selain personaliti TikTok itu, Puteri Sarah Liyana sebagai isteri pertama Syamsul turut menerima perhatian.
   
  
Seperti yang diketahui, nama Puteri Sarah tidak asing lagi dalam kalangan penonton drama melayu. Isteri kepada pengarah Syamsul Yusof ini sudah 18 tahun bergelar pelakon, mempertaruhkan bakatnya menerusi lakonan dalam drama seperti Evolusi KL Drift: The Series, Melastik Ke Hatimu, Sabarlah Duhai Hati, Suri Hati dan Aku Seorang Perempuan.
   
  
Untuk makluman, Puteri Sarah mempunyai empat adik beradik yang mana dia merupakan anak sulung, manakala dua adik perempuan dan seorang lagi adik lelaki.
   
  
Walaupun tidak terlibat dalam bidang seni, tiga lagi adik beradik itu berkongsi rupa paras yang menarik dan tidak kurang cantiknya daripada Puteri Sarah.
  
  
Secara tidak langsung, ahli keluarganya turut mencuri perhatian rentetan nama hangat Puteri Sarah sejak kebelakangan ini berikutan konflik rumah tangganya yang diperdebatkan.
   
  
Tanpa membuang masa, jom saksikan 7 foto keluarga Puteri Sarah yang jarang ditayangkan kepada umum.
    
Bapa Puteri Sarah, Megat Kamaruddin Megat Shamsuddin
   
Ibunya, Paridah Puteh
   
Adik beradik perempuan Puteri Sarah
   
Kesemua empat adik beradik Puteri Sarah
   
Adik beradik perempuan
   
Adik lelaki dan ibu
   
Ibu, adik lelaki dan ayah. Kredit foto: Instagram Puteri Sarah Liyana
  
  
  Hakcipta iluminasi.com (2017)