Oleh pada 27 Jun 2017 kategori

Kredit foto: budiey.com 

Di ketika ini, pasangan pelakon drama Hero Seorang Cinderella (HSC) iaitu Fattah Amin dan Fazura antara yang menjadi bualan hangat di kalangan netizen kerana bibit-bibit cinta yang berputik antara mereka.

Lebih menarik cinta tersebut bermula apabila mereka membintangi drama bersiri sensasi HSC. Dalam istilah kata yang lebih mudah, cinta lokasi.

Tidak dinafikan selepas Fattah mengumumkan perhubungan mesra yang terjalin antara dirinya dan Fazura, ia menghangatkan lagi sambutan peminat terhadap drama berkenaan.

Namun dengar khabar ada antara rakan selebriti yang kurang senang dengan pasangan popular ini.

Meskipun tidak menyatakan dengan jelas, aktor Remy Ishak dilihat ramai seakan menyindir perhubungan mereka menerusi laman mikro Twitter. 

remy ishak sindir fattah amin 2

Kredit foto: Twitter Remy Ishak

Lebih membuatkan netizen berang apabila Remy menulis status keduanya yang ternyata lebih "menusuk kalbu". 

remy ishak sindir fattah amin 3

Kredit foto: Twitter Remy Ishak

Tidak membiarkan pelakon itu terlepas daripada hukuman, netizen menyerang kembali status panas Remy dengan sindiran pedas terhadap masa silam aktor berkenaan. Anda masih ingat lagi? 

remy ishak sindir fattah amin 4

remy ishak sindir fattah amin 5

Kredit foto: Beautifulnara 

Serangan balas netizen agak "padu" sehingga Remy mengambil tindakan berdiam diri daripada sebarang status susulan. Mungkin ada baiknya kita mengingatkan seseorang tentang masa silamnya kerana kadang-kadang mereka terlupa.

Menyentuh kenyataan yang dibuat Remy, pada kami itu adalah hak individu untuk menjalinkan hubungan meskipun ia mungkin hanya berhajat untuk menaikkan jumlah tontonan drama. Asalkan tak mengganggu kehidupan Remy rasanya tak ada masalah, bukan? 
Hakcipta iluminasi.com (2017)