Oleh pada 31 Aug 2019 kategori

Kredit foto: Instagram Sharnaaz Ahmad & Instagram Noor Nabila

    

Tindakan seorang individu membuat spekulasi tentang punca keretakan rumah tangga Sharnaaz Ahmad telah mengundang perhatian pelakon itu.

Pengguna twitter yang menggunakan nama @AnisKhalidi itu mendakwa kononnya perkahwinan Sharnaaz dan isterinya, Noor Nabila terjejas dek kerana sikap panas baran aktor berkenaan.

"Tak terkejutpun (merujuk spekulasi pergolakan rumah tangga Sharnaaz). Orang baran takkan boleh berubah lepas kahwin.

"Mungkin ada faktor lain tapi aku percaya perangai baran Sharnaaz mesti salah satu daripadanya," tulisnya.

Kiriman pada Jumaat itu bagaimanapun mendapat reaksi Sharnaaz yang menafikan tuduhan berkenaan.

"Cik Anis yang manis, semanis wajah namanya.. saya rasa awak telah menyelesaikan masalah rumah tangga saya hanya dengan satu kilas.

"Tahniah. Tapi saya boleh jamin, bukan soal baran yang menjadi masalahnya. Harap cik Anis bahagia dunia akhirat," respon Sharnaaz menerusi akaun Twitter miliknya.

     

punca sharnaaz nabila bercerai

Kredit foto: Twitter Sharnaaz Ahmad

    

Susulan itu, rata-rata netizen menyelar tindakan wanita terbabit yang dikatakan cuba mencampuri kehidupan rumah tangga orang lain, selain menasihatkannya agar tidak sesuka hati membuat andaian sendiri.

Terdahulu, Nabila memuat naik foto dipercayai diambil di Kompleks Mahkamah Syariah Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Jalan Duta hingga mengundang dakwaan mengatakan wanita itu sedang dalam proses memfailkan perceraian terhadap suaminya.

Pasangan itu mendirikan rumah tangga pada 31 Mac 2017 dan hasil perkongsian hidup mereka dikurniakan seorang anak lelaki bernama Jebat Jayden pada Ogos tahun lalu.

     
Hakcipta iluminasi.com (2017)