Oleh pada 05 Apr 2018 kategori

Babyrina nama yang tidak asing lagi kerana telah menjadi internet-famous berkaitan perkara tidak elok seperti porn, lucah, melayuboleh dan sebagainya. Babyrina boleh dikatakan sebagai lagenda untuk masyarakat zaman sekarang yang suka melakukan perkara bodoh untuk mendapatkan perhatian dan untuk terkenal justeru mendapat ramai pengikut di laman sosial.

Setakat King Coco dan gadis cendol tu apa lah sangat. Babyrina pada suatu masa dahulu lebih dikenali berbanding Siti Nurhaliza tahu? Lihat gambar di bawah ini. Ini adalah salah satu poll/undian yang dibuka kepada netizen di zaman dahulu kala. Terbukti Baby Rina lebih terkenal dan diminati berbanding artis-artis popular di zaman dahulu.

babyrina poll

babyrina 2

Namun dia juga boleh dianggap sebagai pioneer ratu kepada bencana yang melanda Malaysia. Nama Babyrina bukan sahaja disebut-sebut dalam blog, bahkan dalam suratkhabar, berita online dan forum-forum banyak menyebut tentang dirinya. Termasuklah laman Malaysiakini yang banyak menghasilkan artikel berita politik juga tidak terkecuali.

Biodata Dan Latar Belakang

Siapa sebenarnya Babyrina? Dikatakan, Babyrina atau nama sebenarnya dalam kad pengenalan, Azrina Binti Ahmad, adalah anak kelahiran Pahang. Namun semua ini hanyalah khabar angin dan rumours semata-mata.

babyrina 3

Menurut Malaysiakini, Babyrina dikatakan bekas pramugari MAS dan ada juga laman-laman lain yang mengatakan beliau bukanlah orang Malaysia seperti digembar gemburkan selama ini. Boleh jadi dia berasal dari Latin, ataupun negara Asia yang lain.

Ada juga khabar dari sumber lain mengatakan babyrina adalah rakyat Malaysia yang menyambung pelajaran di luar negara. Di sanalah Babyrina terjebak dengan kancah maksiat dan pornografi ini.

Ke mana Babyrina menghilang?

Pada hujung era 90an, berita mengenai "rakyat Malaysia jadi pelakon lucah" tersebar meluas. Membuatkan Babyrina terus hilang tanpa khabar berita. Boleh jadi beliau benar-benar tidak dibenarkan masuk ke negara asal ataupun boleh jadi juga tukang reka kisah "hoax" ini menggeletar ketakukan apabila laman webnya disiarkan di kaca TV.

babyrina 4

Menurut sumber lain, ada yang mengatakan Babyrina di buang negara lalu beliau berhijrah ke Eropah/United Kingdom untuk tinggal di sana. Ada juga kisah lain mengatakan beliau pada ketika itu sedang berada di luar negara namun beliau tidak dibenarkan pulang ke Malaysia.

Begitulah pengakhiran kisah Babyrina, internet-famous yang lebih terkenal dari Siti Nurhaliza suatu ketika dulu.

Extra : Babyrina The Legend adalah yang terawal viral pada zaman 1990an berbanding kisah cikgu Suraya (seksi Suraya), Wan Nor Azlin, Zarina Zainuddin dan sebagainya

Gambar Dari Deepweb

babyrina 5

babyrina 6

babyrina 7

babyrina 8

babyrina 9

babyrina 10

babyrina melayu

babyrina melayu boleh

lagenda babyrina

Kemaskini : 19 April 2018
Hakcipta iluminasi.com (2017)