Oleh pada 07 Mar 2022 kategori

burger king 2

Eh, korang ada dengar cerita tak pasal platform pesanan makanan ada satu ‘glitch’’ setiap kali orang nak buat pesanan di Burger King. Betul ke? Burger King lover, sila take note!

Glitch Di Semua Aplikasi, Kini Korang Boleh Godam Untuk Dapatkan PERCUMA Ramuan ‘Misteri’

burger king

Kalau korang nak tau, Burger King tiba-tiba ada satu ‘glitch’ di semua aplikasi pesanan makanan menyebabkan ada tambahan pilihan iaitu cheesy macaroni. Kami tak main-main tau, ini serius!

Pilihan tambahan ni hanya boleh didapati kalau korang pesan burger Real Whopper atau Tendergrill dalam bentuk ala carte atau combo saja tau. Paling penting, add-on ni PERCUMA!

Apa yang korang perlu buat hanya ikut langkah mudah ni saja kalau nak dapatkan cheesy macaroni:

  1. Cari Burger King di aplikasi Grabfood, foodpanda atau ShopeeFood,
  2. Pilih Real Whopper atau Tendergrill sama ada set a la Carte atau Combo,
  3. Tekan tetapan tambah "BETA_cheesymacaroni"

Ataupun korang boleh saja ikut contoh mcam dekat bawah ni:

grabfood

Grabfood

shopeefood

ShopeeFood

foodpanda

Foodpanda

Senang je kan? Tapi korang kena cepat-cepat tau, kalau terlambat nanti menyesal tak dapat rasa ramuan ‘misteri’ ni!

Dapatkan Sekarang Sebelum Terlambat!

Haa, cuba korang cek dekat platform pesanan makanan sekarang! Kalau korang nak merasai kenikmatan Cheesy Macaroni dengan Burger King ni, apa kata korang pesan sekarang dan muat naik di media sosial!

Untuk mulakan pesanan, korang boleh pergi ke platform pesanan makanan Grabfood, foodpanda atau ShopeeFood.



Hakcipta iluminasi.com (2017)