Oleh pada 16 May 2017 kategori

Kredit foto: mole.my

Baru-baru ini, industri hiburan tanahair digemparkan dengan pertelagahan dua orang pelakon terkenal, Fasha Sandha dan Nora Danish.

Bagi mengelakkan sebarang persoalan dan spekulasi, Fasha yang tidak bercadang untuk membuat sidang media berkenaan tindakan saman Nora Danish terhadapnya telah mengeluarkan kenyataan rasmi menerusi akaun Instagram rasminya semalam.

ini kenyataan akhbar fasha sandha berhubung isu disaman nora danish

Salam Dari saya,


Saya memberikan kenyataan akhbar ini dengan lebih awal kerana saya tidak bercadang mengadakan sebarang PC berhubung perkara ini.


Saya faham pihak penganjur majlis fenomena Aidilfitri Glass Go Media telah memohon maaf pada saya, tetapi saya masih bertekad untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap Glass Go Media dan mana-mana pihak ketiga kerana telah memalukan saya.


Saya TIDAK PERNAH sama sekali MENULIS NAMA SESIAPA di dalam laman instagram saya @fashasandha dan hanya berkongsi tentang perasaan saya tentang apa yang terjadi pada malam tersebut, jadi tidak ada bukti saya memperkatakan keburukan mana-mana pihak sepertimana yang didakwa.


Laman insta saya adalah untuk pengikut saya dan saya ada hak untuk menulis apa yang saya mahukan dan mana-mana pihak ketiga TIDAK PATUT TERASA jika pihak ketiga tersebut TIDAK melakukan perkara tersebut.


Mana-mana pihak yang menyatakan bahawa saya telah memfitnah bahawa saya telah memburukkan dan mencemarkan jenamanya, saya akan keluarkan saman malu dan saya sedikit pun TIDAK TAKUT. Sekiranya mana-mana pihak berada di pihak BENAR, pengikutnya dan pelanggan jenama pihak tersebut tidak akan beralih arah. Itu adalah komen yang TIDAK MASUK AKAL.


Saya tidak gentar terhadap apa-apa kerana ini bukanlah kali pertama pihak ketiga tersebut menghantar saman terhadap saya.


Dia juga pernah menghantar saman melalui peguamnya kepada saya 7 tahun lalu tetapi TIDAK BERJAYA. Negara kita ada undang-undang.


Selepas ini pihak ketiga tersebut itu boleh memberi sebarang penjelasan sambungan tentang perkara ini dan saya TIDAK AKAN memberikan apa2 lagi komen tentang perkara ini lagi dan akan menyerahkan sepenuhnya kepada PEGUAM saya.


Saya mengangap tindakan pihak ketiga itu sebagai tindakan KURANG MATANG.


Untuk mengelak apa-apa kemusykilan, kenyataan akhbar ini tidak mengurangkan apa-apa hak saya di sisi undang-undang dan saya secara khusus merizabkan segala hak saya di bawah undang-undang.


Terima kasih.


Nur Fasha Sandha
Australia

 Sumber: Instagram @fashasandha

Melalui perkongsian tersebut, Fasha menyatakan akan mengambil tindakan undang-undang terhadap pihak penganjur dan mana-mana pihak ketiga yang sudah memalukan dirinya.

Selain itu, Fasha turut menegaskan yang luahan beliau mengenai kejadian kontroversi yang berlaku semasa acara Fenomena Aidilfitri 2017 itu tidak ditujukan kepada pihak tertentu.

Sama-sama kita nantikan apa perkembangan selanjutnya isu ini.

Sumber berita: beautifulnara.com
Hakcipta iluminasi.com (2017)