Kredit foto: Instagram Diana Danielle

Pelakon Diana Danielle dalam kenyataan terbarunya mendedahkan dia kini sedang bekerja keras mengumpul pendapatan dan aset kerana ingin bersara awal. 

Menurutnya dia mempunyai perancangan untuk menghabiskan lebih banyak masa bersama keluarga, justeru meletakkan sasaran untuk bekerja sehingga umur 45 tahun sahaja. 

diana danielle mahu bersara awal 2

Kredit foto: Instagram Diana Danielle

Sekarang adalah masa untuk saya bekerja keras kerana saya mempunyai impian untuk bersara awal daripada industri. Selama ini, saya sudah menghambakan diri dalam bidang seni sejak kecil dan apa salahnya jika saya memberi ruang kepada diri sendiri untuk menikmati hidup pada usia tua nanti. Ini adalah satu doa yang saya harapkan kerana saya sasarkan untuk terus aktif dalam industri adalah sehingga usia 45 tahun.

Sumber: Astro Gempak 

Kata Diana lagi, hasratnya itu turut mendapat persetujuan suami, Farid Kamil. 

diana danielle mahu bersara awal 3

Kredit foto: Instagram Diana Danielle

Kami mempunyai pandangan dan pemikiran yang sama dalam menentukan hala tuju perjalanan kerjaya untuk tempoh 10 tahun akan datang.

Sumber: Astro Gempak 

Kenyataan tersebut dibuat ketika beliau melancarkan single solo pertamanya, Tentang Kita bersama syarikat Warner Music di Neway Karaoke, One Utama baru-baru ini. 
Hakcipta iluminasi.com (2017)