Oleh pada 15 Sep 2023 kategori

Siapa je tak kenal Datuk Papa. Sejak dapat je Kabel Besar, terus hidupnya berubah. Semuanya lebih mudah. Nak buat business pun smooth je. Cakap pasal connection pun, mana-mana pun boleh.

Senang cerita, apa yang Datuk Papa usahakan, semuanya lebih pantas. Petik jari je, settle!

Tapi tulah, semua benda ada harganya. Nampak je businessman berjaya, tapi sebenarnya Datuk Papa pun ada masalah sendiri. Dalam ekonomi sekarang, Datuk Papa kena berjimat cermat.

Internet Ramah, Servis Kabel Besar

Mujur ada Internet Time, Servis Kabel Besar untuk Datuk Papa. Dengan harga yang ramah tapi servis Kabel Besar, Datuk Papa akan nikmati kelajuan 500Mbps dengan hanya RM99 untuk 6 bulan pertama.

Dengan harga serendah tu, korang akan dapat 1 Wifi 6 router, 1 Wifi 6 Mesh mode, Time Voice Home basics. Sangat berbaloi-baloi guys.

Lagi best, boleh dapat PERCUMA untuk bulan pertama bila mendaftar di time.com.my. Tapi… Datuk Papa setiap masa busy, kerja tak pernah habis, macam mana nak install dekat rumah?

Serendah RM99 sebulan

thematickv bm

Jangan risau, Service Kabel Besar tawarkan pemasangan dilanjutkan sehingga jam 8 malam untuk hari minggu manakala hujung minggu sehingga 4 petang*. Jadi, tak perlulah nak apply cuti untuk install Internet. Selamat annual leave, tak perlu leceh-leceh.

*Tertakluk terma & syarat. Waktu pemasangan yang dilanjutkan hanya untuk bangunan tertentu.

Bila harga mampu milik, mesti ada yang tertanya-tanya, ok ke kualiti? Yelah, dah murah nak expect lebih pun susah kan?

Yang tu jangan risau, walaupun harga Internet rahmah, tapi kualiti ditawarkan tetap megah. Sebab tu Time Kabel Besar jadi pilihan Datuk Papa!

Bukan tu je, ada banyak lagi pelan jalur lebar boleh dipilih mengikut keperluan isi rumah. Nak tahu lebih lanjut, layari laman web time DI SINI.

Time diiktiraf rangkaian Internet paling konsisten

ez com webp to

Masih ragu-ragu nak subscribe Time? Kalau korang nak tahu, rangkaian Internet Time ni telah diiktiraf sebagai rangkaian internet paling konsisten sejak tahun 2020 di Malaysia oleh Ookla. Kalau nak tahu Ookla iaitu badan organisasi global pakar dalam rangkaian internet mengiktiraf Time.

Pada suku kedua tahun 2023 pula, Time masih lagi menjadi rangkaian internet paling konsisten di Malaysia . Semua analisis ini diambil hasil dari kajian SpeedTest.

Berdasarkan analisis oleh Ookla® terhadap data Speedtest Intelligence® data konsistensi di Malaysia, dari Q4 2020 – Q2 2023. Tanda dagangan Ookla digunakan di bawah lesen dan dicetak semula dengan keizinan.

Follow rapat Time di Facebook, Instagram dan Youtube untuk info lanjut.
Hakcipta iluminasi.com (2017)