fasha sandha 4

Kredit foto: astrogempak.com.my 

Kebelakangan ini, pasti ramai yang sedar akan kelibat Fasha Sandha yang semakin aktif dalam industri hiburan. Al-maklum sebelum ini ketika Fasha mendirikan rumah tangga, boleh dikatakan kemunculannya hampir jarang ada. Barangkali selepas berpisah, demi menyara anak-anak dan mengisi kelapangan yang ada, Fasha semakin aktif menyinari kaca televisyen dan media.

Hubungan Fasha dan bekas suami juga terlihat baik. Boleh dikatakan Fasha nampak lebih bahagia walaupun episod perkahwinan terdahulu tidak bertahan lama.

Namun terkini lain pula kisahnya dalam post terbaru Fasha di laman Instagramnya yang bagaikan membuka lembaran kisah yang tak pernah didedahkan sebelum ini. Siapa sangka, dalam ukiran senyum dan gaya bahagia di depan lensa, ada sesuatu yang dipendam pelakon jelita ini.

Dalam post tersebut, Fasha memuat naik screenshot missed call disertakan dengan caption luahan kekesalan atas kejadian yang menimpanya melibatkan bekas suami dan keluarga. Mari kita lihat apa yang cuba disampaikan Fasha.

Bismillahirahmanirahim.Bila kita diatas selalunya nasib lebih memihak kepada kita. Tapi jangan lupa, keadilan di Akhirat kelak. Allah lebih mengetahui, satu persatu amalan kita dan segala yang kita lakukan. Saya tak suka nak kongsi cerita di media sosial, tapi mungkin malam ni, saya buat untuk kebaikan saya dan keluarga saya. Dulu orang mengherdik saya, mencaci hina saya, tanpa usul periksa. Saya tidak boleh membuka mulut untuk membela diri saya dan keluarga. Orang tak tahu apa yang berlaku sebenarnya. Berapa kali saya melarikan diri dan menjauhkan diri daripada dia agar saya tidak bersama dengan dia. Saya tahu betapa bencinya keluarga dia kepada saya. Ditambah pula dengan ‘HASUTAN’ orang yang lama.  

fasha dedah sikap jejai 1

Apapun, Takdir Allah kami bersama. Masa telah berlalu ianya tidak berkekalan diatas ‘SEBAB2 TERTENTU’. Saya yakin, anda boleh fikir sendiri apakah sebabnya. Tak perlu sy nyatakan disini. Saya cuma berharap ada yang dapat memberikan kesedaran kepada mereka; bahawa bukan saya; bukan saya yang tergila2 bukan saya tetapi DIA. Semuanya berBUKTI Selepas tidak bersama; Kalau nak dihitung, dah dekat seribu missed calls di masa2 yang weird; beribu messages, beribu voice recorder yang telah saya rakam saya akan gunakan demi membela diri saya demi MARUAH saya. Belajar menghormati privasi saya Please Get well soon, to u and familyAkan ku buka satu demi satu.Biar semua orang tau…kisah sebenar.Demi membela diri. .Silakan lah berikan ni kepada pihak mereka. .Agar mereka sedar siapa yang GILA #akudahmoveonkaucariPASAL #semogakeluargakauINSAF #semogakeluargakausedarKAUGILA #akankubukasatupersatu#biladahgelabahkausamansanasini #akuadabukti#akubaikkaupijakkepala#kaumasihlagigila

fasha dedah sikap jejai 2

Last month.Tunggulah seribu tahun lagi ?Bila orang tak layan. kata kita ‘aniayai’ dia, tak ke gila namanya tu?Malam ni, esok dan hari seterusnya, sikit demi sikit akan ku kupas ya… alhamdulillah; semua bukti kusimpan. Nasib aku pernah belajar law dulu. Walaupun tak sempat habis.? Remember this girls, always keep your ‘receipts’ ??Receipts aku yang 10 tahun lalu pun masih aku simpan. .#makciksilabaca#akubaikkaucaripasal

Sumber : Instagram Fasha SandhaSumber berita: ohbulan.com 


tags : , , , ,




Hakcipta iluminasi.com (2017)