Oleh pada 24 Aug 2017 kategori

sajat menari ghairah benarkan lelaki pegang buah dada 1

Kredit foto: Media Hiburan

Semalam sebuah video yang memaparkan seorang wanita menari di sebuah majlis makan malam menjadi tular.

Apa yang menjadi perhatian ramai adalah aksi wanita yang berbaju lenga pink itu menari sambil bermesra dengan seorang tetamu lelaki.

Lebih mengejutkan, identiti wanita itu sendiri yang didakwa adalah jutawan kosmetik, Nur Sajat.

Difahamkan, spekulasi bertiup kencang mendakwa wanita itu sebagai Sajat kerana usahawan kosmetik itu menerusi laman Instagramnya pernah memaklumkan sedang berlatih tarian lagu yang sama.

sajat menari ghairah benarkan lelaki pegang buah dada 2

Kredit foto: Media Hiburan

Video itu bermula dengan aksi tarian oleh wanita berpakaian menjolok mata sehingga menampakkan sebahagian dadanya.

Tidak dinafikan kelincahannya menari memang mengagumkan, namun apa yang membuatkan mata netizen terbeliak apabila wanita tersebut mula menarik salah seorang penonton lelaki berbaju belang.

Sambil berada dalam karakter tariannya, wanita itu melabuhkan punggung ke atas paha lelaki berkenaan. Tidak melepaskan peluang, lelaki tersebut mengambil kesempatan memeluk erat pinggang wanita berkenaan.

Aksi hangat tiba di kemuncak apabila tangan lelaki itu dicapai penari tersebut lalu diletakkan di bahagian buah dadanya. 

Sukar untuk kami mempercayai penari wanita tersebut adalah Sajat sebagaimana yang didakwa ramai. Namun hasil siasatan kami di laman Youtube mendapati ia adalah video lama yang telah dimuat naik kira-kira empat tahun lalu.

Ini videonya. 

Kredit video: Youtube Eroll Syah

tags : , , , , , , , , , ,

web counterHakcipta iluminasi.com (2017)